welkom

De Protestantse Gemeente te Heeg heet u van harte welkom op haar website. U vindt hier informatie over de activiteiten, het werk, de organisatie, adressen en kerkgebouwen van de gemeente. Wij hopen u hiermee wegwijs te maken in onze gemeente.

De Protestantse Gemeente te Heeg wil een open en gastvrije gemeente zijn, waarin alle gemeenteleden - jong en oud - kunnen participeren. De kern van ons gemeente-zijn is ons geloof in de bevrijdende God van Israël. Hij heeft zich in Jezus Christus aan ons bekend gemaakt.

Op zondag komen wij als gemeente tijdens de kerkdienst samen. Maar ons kerk-zijn is niet daartoe beperkt. Als gemeente ontmoeten we elkaar bijvoorbeeld ook tijdens gespreksgroepen, in het jeugdwerk, tijdens het groothuisbezoek, bij vergaderingen, rond de jaarlijkse rommelmarkt en in het bezoekwerk.

Heeg is een watersport- en vakantiedorp. Gasten zijn van harte uitgenodigd onze kerkdiensten en activiteiten bij te wonen.

Wij hopen dat deze website een goede indruk geeft van onze gemeente.

----------------------------------- Kerk in coronatijd ------------------------------------------------

Op dit moment vinden tijdelijk alle diensten om 9.30 uur plaats in de Haghakerk. Het kringwerk is sinds de aangescherpte maatregelen helaas weer even stil komen te liggen. Catechisaties gaan vooralsnog wel door.

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er twee keer in de maand sneinsklup. De komende data zijn:
22 november (Gedachteniszondag)
25 december (Eerste Kerstdag)

Wanneer we snel willen communiceren verschijnt er een nieuwsbrief. U kunt zich daarvoor aanmelden via protestantsegemeenteheeg@gmail.com. Dit mailadres wordt alléén voor de nieuwsbrief gebruikt.

Onze kerkdiensten worden deze maanden ook live met beeld uitgezonden via YouTube. Via onderstaande link komt u op ons YouTubekanaal. Daar kunt u de dienst aanklikken die u wilt zien. In verband met auteursrechten blijven deze diensten slechts een week online staan.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser

Youtubekanaal Protestantse Gemeente Heeg  2 okt. 2020 00:58 Annelieke Warnar