overdenking

VAN PASEN TOT PINKSTEREN

In deze tijd zoeken we naar alternatieve vormen om als kerk nabij te zijn. Ter bemoediging en inspiratie hebben we dagboekjes gemaakt “Vijftig dagen op weg naar Pinksteren” met korte meditaties, gedichten en gebeden. Vanuit huis kunnen we zo toch met elkaar verbonden op weg naar Pinksteren.

Vanaf vrijdagmiddag zijn de boekjes op verschillende plekken in het dorp op te halen: bij de Coop, bakker Ypma, of warenhuis De Jong. Ook liggen de boekjes bij de St. Josephkerk op vrijdag van 19-20 uur of zondag van 9.30-10.30. Op vrijdagmiddag van 15.00-16.30 uur is er ook een exemplaar op te halen buiten bij de Ichthuskerk. In Talma State worden de boekjes bezorgd, maar kan het een dag langer duren tot u er een ontvangt.

Neem ook gerust een exemplaar mee voor een dorpsgenoot, die misschien niet zelf in staat is er één op te halen. Wel graag in overleg, zodat niet sommige adressen dubbele boekjes hebben en andere mensen misgrijpen. Daarom ook graag alleen binnen Heeg verspreiden. Mochten er genoeg boekjes zijn, kunt u er altijd later aan een vriend(in), zoon/dochter of andere geïnteresseerde één uitdelen.

Namens de kerken van Heeg,

Lucas Foekema

Annelieke Warnar

Preken en/of overdenkingen die in de afgelopen periode zijn gehouden.

Annelieke Warnar,
14 mrt. 2020 11:33